Over onsKlantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 22 September 2024

    Hoe berg ik mijn waardevolle spullen op?

    Het veilig opbergen van waardevolle spullen in uw kluis

    Wanneer u in het bezit bent van waardevolle spullen is het verstandig om voor deze spullen een veilige opbergruimte te hebben. Hiervoor bieden kluizen de perfecte oplossing. Of het nu gaat om contant geld, belangrijke documenten, sieraden, of andere kostbare bezittingen, een goede kluis biedt de nodige bescherming tegen diefstal, brand en andere bedreigingen.  Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw spullen écht veilig opbergt? Hier zijn enkele essentiële tips.

    Welke kluis past het beste bij mij?

    De eerste stap in het veilig opbergen van waardevolle spullen is het kiezen van de juiste kluis. Er zijn verschillende kluizen beschikbaar van allerlei kluismerken zoals De Raat, Salvus en Chubbsafes. Deze brandkasten hebben elk hun eigen doeleinden, afmetingen en beveiligingsniveaus. Ga voor uzelf na wat u precies wilt opbergen en wat de waarde hiervan is. Een hoog gecertificeerde inbraakwerende kluis of brandwerende kluis is vaak de beste keuze voor uw waardevolle spullen.

    Waar kan ik de kluis het beste plaatsen?

    De locatie waar u de kluis gaat plaatsen is cruciaal voor de veiligheid van uw eigendommen. Hierbij is het belangrijk dat u weet hoeveel beschikbare ruimte er is en wat de afmetingen van de kluis zijn. Verder raden we aan om de kluis op een discrete en moeilijk te bereiken plaats te installeren, zoals in een ingebouwde kast. Bovendien is het slim om de kluis stevig te verankeren aan de vloer of muur, zodat deze niet eenvoudig kan worden meegenomen.

    Gebruik een sterk sluitwerk

    Een van de belangrijkste aspecten wanneer u waardevolle spullen wilt gaan opbergen in uw kluis is het sluitwerk. Zorg ervoor dat u kiest voor een kluis met solide sluitwerk, zoals grote schoten en een betrouwbaar sluitsysteem. Dit maakt het voor inbrekers veel moeilijker om toegang te krijgen tot de inhoud. De kluisdeur moet dik en stevig zijn, idealiter met extra beveiligingsmaatregelen zoals een geïntegreerde dievenklauw aan de scharnierzijde.

    Regelmatige controle en onderhoud

    Het is van belang dat u uw kluis goed blijft onderhouden, zodat deze in topconditie blijft en u zeker weet dat uw spullen veilig kunnen worden opgeborgen. Controleer en onderhoud daarom regelmatig bij uw elektronische kluis of kluis met sleutelslot de sluitmechanismen en vergrendelingssystemen. We raden ook aan om uw kluis jaarlijks te laten inspecteren door een professional, zodat u op de hoogte bent van de status van uw kluis.

    Berg al uw kostbare bezittingen veilig op met een kluis

    Voor optimale bescherming van uw waardevolle spullen is het essentieel om een gecertificeerde kluis te kiezen, deze op een discrete en goed verankerde locatie te plaatsen, te zorgen voor sterk sluitwerk, en regelmatig onderhoud en inspectie uit te voeren. Zo waarborgt u de veiligheid van uw kostbaarheden tegen diverse bedreigingen. Mocht u het lastig vinden welke kluis u het beste kunt kiezen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de klantenservice.

    News & updates

    Recente artikelen

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking